Nauti lavatanssien tunnelmasta!

Suomen suurimmalla tanssilattialla pääset nauttimaan aidosta lavatanssitunnelmasta urbaanissa ympäristössä. Laita parhaat tanssikengät jalkaan ja ota lavatanssit haltuun! Lavantansseissa tahdista vastaavat tanssilavoilta tutut suosikkiorkesterit.

Lavatanssit vielä kokematta?

Tule testaamaan vaikka jokin reipas tai tunnelmallinen tanssi: foksi, hidas valssi tai tango, salsa, cha cha tai vaikka rumba (bolero). Vauhtia ja svengaavan fiiliksen saat kokeilemalla fuskua, buggia tai jiveä. Perinteisemmistä tansseista löytyvät mm. jenkka, polkka ja masurkka.

Lavatanssit eivät vaadi ennakko-osaamista, riittää että osaat edes kävellä musiikin rytmissä! Lavoille mahtuvat kaikki nauttimaan musiikista, tanssista ja ainutlaatuisesta tanssifiiliksestä!

Opetus aloitetaan tanssin alkeista: opettelemme perusaskeleita sekä vientiä ja seuraamista. Voit tulla kokeilemaan yksin, parin kanssa tai porukalla. Kaikilla tunneilla on jatkuva parinvaihto, mikä tarkoittaa sitä, että jokainen harjoittelee yhden tanssikaverin kanssa jonkin aikaa, jonka jälkeen tanssipari vaihtuu.  Parinvaihdon ansiosta opit lavatanssit helposti ja nopeasti, koska tanssiaikaa tulee tasapuolisesti kaikille.

Lavatanssit-tanssinopetus Suomen Media & Action

Vauhdikas ja verkoistoitunut tanssialan tapahtumatoimisto järjestää tapahtumia, kursseja, leirejä, risteilyjä, matkoja ja muita häppeningejä eri puolilla Suomea. Tapahtumatoimistolla on myös oma tanssitarvikekauppa.

Lavatanssit tuottaa Tanssi Vieköön -festivaali.

Osta liput!

 

Lavatanssien tahdittajat perjantaina:

In the mood & Suvi Karjula
Urbaanit lavatanssit Suomen suurimmalla tanssilattialla polkaisee käyntiin Suomen kansaa jo kymmenen vuotta viihdyttänyt yhtye, joka pitää ehdottomasti kokea livenä!

Hurma
Mitä olisivat lavatanssit ilman tätä vuodesta 2010 asti keikkaillutta orkesteria, joka on kerännyt runsaasti faneja ympäri Suomen. Orkesterin välitön meininki tarttuu kuulijoihin ja tunnelma tanssilattialla nousee helposti kattoon.

Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva

Upeaääninen tangokuningas tarjoilee kuulijoilleen yhdistelmän tangon kulta-aikojen kaukokaipuuta sekä tämän ajan iholle tulevia kosketuksia. Varjokuva tuo mukanaan raudanlujan musiikillisen ulosannin lisäksi täysin uniikin tunnelman.

Taikakuu
Yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimmista orkestereista tekee vuodessa noin 100 keikkaa ja on kiinnittänyt itsensä vahvasti iskelmäkansan sydämiin.

Lavatanssien tahdittajat lauantaina:

Vanaja Big Band
Tanssimusiikki taittuu swingaavalla otteella myös isolta bändiltä. Vanaja Big Band soittaa viihteellistä ja nautittavaa musiikkia ja lupaa rytmiä, svengiä ja puhallinsoittimia!

Sinitaivas
Monipuolinen ohjelmisto, iloinen meininki sekä melkoinen määrä soittimia ovat tämän yhtyeen tavaramerkit. Sinitaivaan rytmejä säestävät niin haitari, puhallinsoittimet kuin mandoliinikin!

KinoJake
Uuden sukupolven tanssiorkesteri muuntaa klassikkokappaleet sujuvasti tanssittavaan muotoon. Koe humpat, tangot ja swingit nuorekkaalla ja erilaisella otteella.

Saija Tuupanen ja eXmiehet
Vuoden 2003 tangokuningatar ja vuoden 2015 tanssittaja on lavatanssien suosituimpia esiintyjiä. Saija Tuupasen kanssa estradille astelee iloinen ja ammattitaitoinen tanssiorkesteri eXmiehet, jonka ohjelmisto painottuu ”vanhan ajan” tunnelmiin, tietenkin nykyiskelmien helmillä höystettynä.

Lemmenlautta
Vauhdikkaampaa lavatanssitunnelmaa tuo tämä kuuden nuoren ammattimuusikon yhtye, joka vannoo iskelmä- ja tanssimusiikin nimeen. Yhtyeen mottona on  humppaa rock-asenteella ja yhtye on saanut paljon kehuja esiintymisestään.

 

Osta liput!