Tanssit täyttävät Messukeskuksen

Lähes kaikki musiikki- ja tanssityylit ovat Tanssi Vieköön -tapahtumassa edustettuina. Tutustu eri lavojen ja tanssipisteiden teemoihin ja valitse omat suosikkitanssisi.

Suomen Suurin Tanssilattia

Lavatanssit otetaan haltuun Suomen suurimmalla tanssilattialla, jossa musiikista vastaavat suosituimmat  tanssiyhtyeet.  Jos lavatanssiaskeleet eivät vielä ole hallussa, niin ei hätää, huippuhauskat ja suositut lavatanssitunnit järjestää Suomen Media & Action.

Samalla latttialla nähdään myös kansanmusiikin ja tanssin edistämiskeskuksen tuottamia näyttäviä kansantanssiesityksiä. Voit myös osallistua opetukseen.

Kohtalokasta tunnelmaa tanssilattialle tuo Tango time, jolloin nautitaan suomalaisesta tangomusiikista ja tanssiesityksistä.

Mitä olisivat tanssit ilman tähtiä?

ProAm on ainutlaatuinen harrastusmuoto, jossa kilpatansseja harjoitellaan huippuopettajan parina. Pro Am -kilpailu tuo Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutut opettajat ja muut Suomen huippukilpatanssijat paikalle.

Haapalainen Suutarijääskö Dance Studios eli lyhyemmin HSDS vie katsojat paritanssin lumoihin sillä Suomen suurimmalla tanssilattialla esiintyy myös maailmalla menestystä niittänyt kilpapari, Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö. Tanssilattia tulee olemaan avoin myös esityksestä inspiroituneille katsojille.

Osta liput!