Skip to content

Tanssi Vieköön 24.–25.8.

Tribal-vatsatanssi ja kymmenet muut kiinnostavat tanssilajit mukana elokuun parhaassa tapahtumassa. Kilpailuja, esityksiä ja kymmenittäin ilmaisia tanssitunteja! Hanki liput edullisemmin ennakkoon!

Liput edulliseen ennakkohintaan

Tribal-vatsatanssi

Tribal-vatsatanssi pitää sisällään kaksi fuusiolajia: American Tribal Style®:n ja siitä kehittyneen urbaani Tribal Fusionin. American Tribal Style® on Yhdysvalloissa kehitetty ryhmäimprovisaatioon perustuva fuusiolaji, joka yhdistää luontevasti itämaisen, intialaisen ja pohjois-afrikkalaisten tanssien sekä flamencon elementtejä. Tribal Fusion on ennakkoluuloton moderni vatsatanssin muoto, joka on ottanut vaikutteita perinteisten etnisten tanssien lisäksi muun muassa katutansseista sekä nykytanssista.

Nemoria Parvi

Nemoria Parvi on TribalTanssiKeskuksen tanssiryhmä. Keskus  on perustettu Helsinkiin vuonna 2011. Sen perustaja Anna Arte on opettanut Tribal-vatsatanssia vuodesta 2009 ja järjestänyt kansainvälistä Tribal Salon -festivaalia Helsingissä vuodesta 2012 alkaen . Lisäksi Anna  arte esiintyy pääkaupunkiseudulla soolotanssijana sekä ohjaa Tribal-vatsatanssin Nemoria Parvi -tanssiryhmää.

Nemoria Parvi -ryhmä esiintyy Tanssi Vieköön -tapahtumassa:

Open Stage
Lauantaina klo 13.50

Try Out Floor
Lauantaina klo 14.00
Vatsatanssin kokeilutunti

Vahva ja sulava Tribal-vatsatanssi ei jätä kylmäksi! Hanki lippusi edullisemmin jo ennakkoon!

Osta liput!

Tribal Fusion

 

Tribal Fusion on Yhdysvaltain länsirannikolla syntynyt moderni vatsatanssin genre, jossa yhdistellään vaikutteita eri etnisistä ja urbaaneista tanssityyleistä. Laji on sittemmin levinnyt ympäri maailmaa. Laura Luna on yksi suomalaisista Tribalin pioneereista, joka on hakenut oppinsa ulkomailta suoraan lähteeltä lajia kehittäneiltä tanssijoilta ja opettanut Helsingissä jo vuodesta 2011. Hän on Rachel Bricen sertifioima opettaja ja esiintyy ryhmänsä Kaira Triben kanssa.

Tansseja Maailmalta Show 
Perjantaina 24.8. klo 18.00
Halli 6 / Pohjoinen tanssilattia