Skip to content

Steppi ja Irish Dance

Steppi on tanssilaji, jossa rytmillä on suuri merkitys. Steppi voidaan jakaa useampaan eri lajiin, mutta helpoin jako on kahden päälajin välillä: showsteppi ja rytmisteppi. Musikaaleista tuttu steppi on showsteppiä, rytmisteppi taas on saanut vaikutteensa muun muassa afrosta. Steppi sopii kaikenikäisille.

Irish Dance on nykymuodossaan vahvaa ja näyttävää rytmistä tanssia, jonka pohjalta löytyy perinteisen irlantilaisen kansantanssin elementtejä. Irish Dance muistuttaa osittain steppiä, sillä sen kovakenkätekniikkaa varten tarvitaan erityisin iskupalikoin varustetut kengät. Irish Dance sopii kaikille eikä ennakkotaitoja tarvita. Irish Dance Tanssi on loistava kunnon kohottaja ja kehittää lisäksi keskivartalon hallintaa ja ryhtiä.

Five Steps ja JigIt

FL1Tanssikeskus Footlightin tarina alkoi aikoinaan tanssiryhmä Five Stepsin ansiosta. Nyt yli 30vuotta myöhemmin Five Steps jatkaa edelleen lavojen valloittamista ja ihmisten viihdyttämistä showtanssi- ja steppiesityksillään. Irlantilaisen tanssin ammattilaisryhmä JigIt puolestaan esittää perinteisen irlantilaisen tanssin koreografioita modernilla otteella.

Tanssi Vieköön Footlight-lavalla pääset nauttimaan sekä tanssiryhmä Five Stepsin ja JigItin näyttävistä koreografioista!

Osta liput!

Tanssikeskus Footlight

Tanssikeskus Footlight on Tanssi vieköön -festivaalin pääyhteistyökumppaneita ja  yksi suomen suurimmista tanssialan vaikuttajista. Footlight tarjoaa ammattitaitoista tanssiopetusta kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille, laadukkaita tanssitarvikkeita sekä esiintyviä tanssiryhmiä, joiden showt viihdyttävät kaikkia.

Vuonna 1984 perustettu Tanssikeskus Footlight on yksi maamme johtavista taidetanssioppilaitoksista. Se on perheyritys, jolle on tärkeintä tarjota jokaiselle oppilaalle turvallinen, kannustava ja kaikin puolin positiivinen ympäristö, jossa pääsee tutustumaan tanssin maailmaan sen kaikissa muodoissa. Ammattitaitoiset opettajat, tanssimista varten rakennetut tilat sekä upeat oppilaat tekevät Tanssikeskus Footlightista paikan, jossa tanssiminen on hauskaa!

Tanssitarvikeliike Footlight

Tanssitarvikeliike Footlight tuo maahan maailman suosituimpien tanssitarvikevalmistajien tuotteita, kuten esimerkiksi yksinoikeudella Capezion, GaynorMindenin, Slide&Swingin sekä Dincwearin tuotteet. Sen kautta saat myös International Danceshoes sekä PortDance -merkkien tuotteita.

Tanssitarvikeliike Footlightin missio on tarjota tanssijalle parhaat mahdolliset välineet, jotta hän voi tanssia täydellä varmuudella! Tule tapaamaan mestarisovittajia Footlightin myyntipisteelle ja anna heidän auttaa sinua löytämään omat lempivälineesi valikoimasta!

Osta liput!