Skip to content

ProAm – Tanssi ammattilaisen kanssa

ProAm on kilpatanssin muoto, jossa harrastaja harjoittelee ja kilpailee ammattilaisen opastuksella ja parina. Useimmissa ProAm-kilpaluokissa vain oppilasta arvostellaan. Näin opettaja pääsee keskittymään oppilaansa kanssa olennaiseen: onnistumisen kokemukseen ja tanssin nautintoon.

ProAm-kilpailuissa on useita ikä- ja taitoluokkia, joten jokainen pääsee kilpailemaan omalla taitotasollaan.

Tanssit:
International Ballroom (vakiotanssit): valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot, quickstep.
International Latin (latinalaistanssit): cha cha, samba, rumba, paso doble, jive.

Testaa ProAm itse

Lauantaina klo 16.00, halli 6

Elevent antaa mahdollisuuden liikkua elämyksellisen tanssilajin parissa ammattilaisen opissa. Lauantaina klo 16.00 pääset itse testaamaan, että miltä tanssi tuntuu, kun parina onkin tanssin ammattilainen.

Elevent
Eleventin kautta löydät Suomen parhaat tanssinopettajat, jos haluat oppia itse tanssimaan, tai aloittaa uran ProAm-kilpailijana tai vaikka järjestää työyhteisöllesi vaikuttavan tanssielämyksen.

Ammattitaitoiset tanssijat upeine asusteineen lumoavat aina yleisönsä. Ohjelmapalvelu järjestää myös tanssishow:t kilpatanssiparin esityksistä aina isomman tanssiryhmän esityksiin.

TANSSINOPETTAJAT:
Eleventin tanssinopettajista löydät Suomen parhaat ammattilaisopettajat. Opettajiamme on nähty tositoimissa mm. Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa.

Tutustu Eleventiin!
Kilpailut
Kurkista kisatunnelmiin!

 

Osta liput!