Salsa ja rumba

Salsa on suosittu latinalaisamerikkalaisen tanssin muoto, jonka alkuperästä kiistellään. Joidenkin mielestä salsa on kotoisin Kuubasta ja toisten mielestä New Yorkista. Salsa on paritanssi, mutta sitä voi harjoitella myös yksinään.

Rumba on kuubalaisperäinen tanssi, joka ei ole minkään tietyn tanssin nimi vaan merkitykseltään häilyvä yleisnimitys laajalle ja hajanaiselle tanssien ryhmälle. Periaatteeltaan rumba voitaisiin luokitella kosiotanssiksi, jossa mies yrittää vietellä naista tanssillaan ja myös nainen miestä. Rumba on myös kilpatanssi latinalaistanssikilpailuissa.

 

baila2_400

Tanssikoulu Baila Baila on Euroopan ensimmäisiä salsakouluja. Tanssikoulu Baila Bailassa voit tanssia salsaa, reggaetonia, afrokuubalaisia tansseja, bachataa, kizombaa ja monta muuta latinalaisamerikkalaista tanssia.

Tanssi vieköön -tapahtumassa Tanssikoulu Baila Baila tarjoaa vieraille uskomattoman läpileikkauksen näiden tanssien maailmaan. Salsa ja rumba ovat ohjelmassa mukana, mutta ympäri maailmaa tunnetut opettajamme kuljettavat sinut myös bachatan, kizomban ja reggaetonin maailmaan. Tunteja on tarjolla ihan aloittelijoille / ensikertalaisille sekä jo kokeneemmille tanssien taitajillekin. Tunnelma tulee olemaan hauska, lämmin ja vähän hulluttelevakin, tämä on loistava tilaisuus hypätä tanssin maailmaan.

Päivällä ja alkuillasta järjestettävien tanssituntien lisäksi Baila Baila on mukana järjestämässä ikimuistoisia lattarihenkisiä ”Caribbean partyja”, joissa Bailan Dj’t lämmittävät tanssilattian tulikuumilla rytmeillään, lisäksi iltaa maustavat myös hauskat animationit (yhteistanssit) ja tietysti huikeat esitykset! Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tanssikoulusta: http://www.bailabaila.fi

Osta liput