Lavatanssit – Liu’u mukaan rentoon tunnelmaan!

Onko lavatanssit vielä kokematta? Tule testaamaan vaikka jokin reipas tai tunnelmallinen tanssi: foksi, hidas valssi tai tango, salsa, cha cha tai vaikka rumba (bolero). Vauhtia ja svengaavan fiiliksen saat kokeilemalla fuskua, buggia tai jiveä. Perinteisemmistä tansseista löytyvät mm. jenkka, polkka ja masurkka.

Lavatanssit eivät vaadi ennakko-osaamista

Lavatansseihin voit tulla, vaikka et osaisi näistä mitään, riittää että osaat edes kävellä musiikin rytmissä! Lavoille mahtuvat kaikki nauttimaan musiikista, tanssista ja ainutlaatuisesta tanssifiiliksestä!

Opetus aloitetaan tanssin alkeista, ennakkotaitoja ei tarvita. Opettelemme perusaskeleita sekä vientiä ja seuraamista. Voit tulla kokeilemaan yksin, parin kanssa tai porukalla. Kaikilla tunneilla on jatkuva parinvaihto, mikä tarkoittaa sitä, että jokainen harjoittelee yhden tanssikaverin kanssa jonkin aikaa, jonka jälkeen tanssipari vaihtuu.  Parinvaihdon ansiosta opit lavatanssit helposti ja nopeasti, koska tanssiaikaa tulee tasapuolisesti kaikille.

Lavatanssit – Opetuksen tuottaa Suomen Media & Action

Vauhdikas ja verkoistoitunut tanssialan tapahtumatoimisto järjestää tapahtumia, kursseja, leirejä, risteilyjä, matkoja ja muita häppeningejä eri puolilla Suomea. Tapahtumatoimistolla on myös oma tanssitarvikekauppa.

Tanssi Vieköön -festivaalien lipulla saat osallistua kaikille opetustunneille ilman eri veloitusta. Oletko valmis ryhtymään parkettien partaveitseksi?