Karnevaalisamba

Karnevaalisamba on Rio de Janeirossa, Brasiliassa, 1900-luvun alussa kehittynyttä tanssia ja musiikkia, jolla on sekä portugalilaiset että afrikkalaiset juuret. Karnevaalisamba sopii moneen tilanteeseen, sillä sitä tanssitaan yksin tai ryhmässä. Tanssissa ilmennetään sambamusiikin monipuolisia rytmejä, joita soittaa bateria, eli rumpuryhmä.

Sambassa on erilaisia rooleja, joilla on erilaiset tanssityylit ja askeleet. Tanssijat käyttävät esiintyessään eri rooleihin kuuluvia asuja. Iloinen karnevaalisamba sopii koko perheelle, sillä samba kuuluu kaikille!

Karnevaalisamba Tanssi Vieköön -festivaaleilla

Suomen Sambakoulujen Liitto vie sinut aitoon Brasilialaiseen karnevaalitunnelmaan! Hyppää mukaan karnevaalifiilikseen ja tule tutustumaan karnevaalisambaan esittelytunneillamme tai tanssimaan haastavampia askelsarjoja jatkotason tunneilla. Kaikki ohjaajamme ovat taitavia tanssijoita ja kokeneita opettajia.
Tule myös nauttimaan taitavien tanssijoiden esityksistä, karnevaalipukujen väriloistosta ja mukaansa tempaavasta livemusiikista !

Sambaa pääset tanssimaan ja/tai soittamaan myös tämän tapahtuman jälkeen Suomen sambakoulujen Liiton jäsenkouluissa, joita on Helsingissä, Kokkolassa, Lahdessa, Seinäjoella,Tampereella ja Turussa

Tervetuloa ! Bem vindo!

 

 

Osta liput!