Rock’n’swing

Rock’n’swing -tanssiperheeseen kuuluvat muun muassa paritanssilajit balboa, boogie woogie, bugg, fusku, lindy hop, rockabilly, rock’n’roll ja west coast swing.

Tanssi vieköön -festivaaleilla voit seurata rock’n’swing-kilpailuja, osallistua itse kokeilutunneille ja nauttia huikeista esityksistä. Rock’n’roll Dance Club Cometsin ja Rocking Flamesin ständeiltä voit tulla kysymään lisätietoja rock’n’swing-tanssilajeista sekä harrastusmahdollisuuksista niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa.

Näytteitä rock’n’swing-lajeista:
Boogie woogie: https://youtu.be/7Cn6osAQIHg?t=622
Lindy hop: https://youtu.be/UDHPZYoAd1I?t=74
Bugg: https://youtu.be/77fpqaYEYKY?t=112

Haluaisitko ihastua uuteen tanssilajiin?
Voit tutustua rock’n’swing-lajeihin kokeilutunneilla, joissa opit lajien perusteita. Et tarvitse aiempaa osaamista, omaa paria tai ennakkoilmoittautumista.
Kokeilutuntien ajat & paikat löydät täältä >>

Rock’n’swing-kilpailut lauantaina 19.8.
Tanssi Vieköön -festivaaleilla kilpaillaan näytöskilpailut kolmessa rock’n’swing-kilpailulajissa: boogie woogie, bugg ja rockabilly. Mukaan ovat jo ilmoittautuneet Suomen kärkiparit, joten luvassa on huikeaa taituruutta ja hurmaavaa vauhdikkuutta hyväntuulisella rock’n’swing-asenteella!
Lue tarkemmat tiedot kilpailuista ja ilmoittaudu mukaan kilpailemaan 31.7. mennessä: http://www.comets.fi/etusivu/kilpailut/tanssi-viekoon-festivaalit-18-19/

Esitykset
Rock’n’swing on mukana perjantain Best of the Best -showssa klo 21! Silloin lavalla nähdään boogie woogien kotimaiset supertähdet Juho Päivinen & Mari Munne, Tuomas Sillanpää & Reetta Koivuniemi ja Masi Saurén & Anna Tyutyunyuk sekä acrobatic rock’n’roll -lajin kansainväliset huiput Jacek Tarczylo & Anna Miadzielec.

Lisäksi swing-lajit (lindy hop, balboa, charleston ym.) esittäytyvät hallin 6 isolla lavalla perjantaina heti klo 17-18!

Lisää esityksiä (boogie woogie formaatio, junioritanssijat, lindy hop ym.) on luvassa lauantaina rock’n’swing-kilpailujen ohessa klo 15-17 ja klo 19-21.

Comets_sivulle

Tutustu Cometsin toimintaan verkossa ja facebookissa.

Ole rock’n’roll ja varmista paikkasi vauhdikkaassa joukossa!

Hanki liput