TALENT NIGHT

Tanssi Vieköön -festivaalin yhteydessä järjestetään perjantaina 24.8. huikea Tanssi Vieköön Talent Night, jossa on jaossa yhteensä 5000 euroa palkintorahaa!

Tanssi Vieköön Talent Night on ryhmille suunnattu tanssikatselmus. Osallistujat on valittu videokarsinnan kautta esikarsintaraadin toimesta. Kaikki tanssilajit ja niiden sekoitukset ovat sallittuja ja kaiken ikäiset tanssijat voivat tanssia samassa ryhmässä. Ryhmän tulee koostua vähintään viidestä tanssijasta. Ylärajaa tanssijoiden määrälle ei ole.

Luvassa on huikeiden palkintojen ja arvovaltaisen tuomariston lisäksi unohtumaton kokemus ja mahtava tunnelma. Varmista paikkasi elokuun jännittävimmän kisan katsomossa jo nyt!

Juontajana iki-ihana Marco Bjurström.

AIKATAULU

Talent Night järjestetään perjantaina 24.8. klo 20.00 alkaen.

Halli 6, Halli 6 / Haapalainen Suutari-Jääsko floor

Talent Night Showssa mukana myös Belenos Group of Arts, Oona Kivelä, Jukka Haapalainen & Sirpa Suutari-Jääskö, Patty Vo & Stephen White, Jussi Focus, Robert ”Rob One” Wägar sekä Hanna ja Niklas.

Katselmus alkaa esittelykierroksella ja päättyy finaalikierrokseen, johon valitaan 8 ryhmää.

TUOMARIT

Tuomaristo edustaa monipuolisesti tanssin eri osa-alueita.

Tuomariston viisi jäsentä ovat taiteilijaprofessori, tanssija, koreografi ja laulaja Jorma Uotinen, tanssija, tanssinopettaja, koreografi ja tanssituomari Merja Satulehto, kansainvälisesti palkittu tanssija, tanssinopettaja ja tanssituomari Patty Vo, näyttelijä, tanssija, opettaja sekä tanssituomari Dennis Nylund sekä koreografi ja ohjaaja Reija Wäre.

Tutustu tuomaristoon >>

PALKINNOT

Talent Nightissa on jaossa rahapalkintoja. Jokaisella tuomarilla on käytettävissään 1000 euroa ja finaalissa tuomari antaa oman koko pottinsa hänen mielestään parhaalle esitykselle.

TALENT NIGHT KILPAILUNJOHTAJA

Jessica Öller

tanssiviekoontalent@gmail.com

 

 

Mukana yhteistyössä

 

Tanssin talo 

Helsinkiin vuonna 2020 avautuva Tanssin talo sponsoroi Talent Night -kilpailua 1000 eurolla. Tanssin talon palkinnon saajan valitsee Jorma Uotinen.
Tanssin talo on Suomen ensimmäinen, kokonaan monipuolisesti eri tanssityyleille omistettu tilakokonaisuus, joka luo elävän, aktiivisen ja kansainvälisen tanssikulttuurin keskittymän Helsingin Kaapelitehtaalle. Tanssin talo mahdollistaa kansainvälisten huippuryhmien säännöllisen tuomisen Suomeen ja suomalaisen tanssin paremman näkyvyyden.
Talon arkkitehtuurissa yhdistyvät vanhan tehdasmiljöön rosoisuus ja Kaapelitehtaan yhteyteen rakennettava, huippuarkkitehtien suunnittelema uudisrakennus. https://tanssintalo.fi

 

 Star dance studio

Star Dance Studio on tanssimaailman uusin tulokas! Meidän tavoitteenamme on luoda Studio, jossa jokainen viihtyy ja saa uusia kokemuksia ja muistoja tanssin parissa. Meille tärkeintä on kannustava ilmapiiri, hyvä meininki, toimiva yhteistyö ja jokaisen oppilaan yksilöllinen kehittyminen. Tunteja löytyy lapsille, nuorille ja aikuisille.

Star dance studio sponsoroi Talent Night -kilpailua 1000 eurolla. Star dance studion palkinnon saajan valitsee Dennis Nylund.
Tutustu sivustoomme https://www.stardancestudio.fi .

 000000000

TapahtumaVisio

TapahtumaVisio pyrkii nimensä mukaisesti visioimaan tulevaa ja tuottamaan uudenlaisia tapahtumia, jollaisia ei ole ennen tehty.

TapahtumaVisio sponsoroi Talent Night -kilpailua 1000 eurolla. TapahtumaVision palkinnon saajan valitsee Patty Vo.
Tutustu tapahtumiimme http://tapahtumavisio.fi.

 

 

 Tanssikeskus Element

Tanssikeskus Element on hyvinkääläinen tanssikeskus, jonka 4. toimintakausi starttasi käyntiin tänä syksynä. Element on perustettu unelmasta luoda sellainen tanssin harrastamispaikka, jossa kaikilla on hyvä olla ja kaikista välitetään. Elementillä jokainen oppilas huomioidaan niin yksilönä kuin yhtenä yhteisönkin jäsenenä.

Tahtotilana on myös antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus aloittaa tanssinharrastaminen ja niinpä Element myöntääkin useita vapaaharjoittelupaikkoja oppilailleen joka kausi. Tämä toimintatapa on tuonut monelle lapselle hyvä mielen ja mukavan harrastuksen kavereineen.

Elementin palkinnon saajan valitsee Reija Wäre. https://www.tanssikeskuselement.fi