Talent Night

Perjantaina 24.8 klo 18.00—22.00, halli 1

Tanssi Vieköön Talent Night on ryhmille suunnattu tanssikatselmus. Esiinny maailmanluokan puitteissa, kisaa huikeista palkinnoista ja nauti mahtavasta tunnelmasta! Upean kisan finaalin juontaa iki-ihana Marco Bjurström.
Kuva: Mikko Auerniitty

Osallistuminen Talent Night -kisaan

Oletteko vähintään viiden hengen tanssiryhmä? Nyt kannattaa osallistua kilpailuun, sillä palkintorahaa on jaossa yhteensä 5000 euroa!

Kilpailun säännöt:

  • Esityksen kesto enintään 4 minuuttia.
  • Ryhmän koko minimi 5 tanssijaa. Ei ylärajaa.
  • Ei ikärajoituksia, eli samassa ryhmässä voivat tanssia kaiken ikäiset tanssijat.
  • Jokainen tanssija voi olla mukana vain yhdessä ryhmässä.
  • Kaikki tanssilajit ja niiden sekoitukset/tyylisuunnat sallittuja.
  • Nostot, temput ja akrobatia sallittu.
  • Rekvisiitta sallittu.

Ilmoittautuminen:

  • Osallistujat valitaan videokarsinnan kautta.
  • Ilmoittautuminen videokarsintaan  sähköpostitse tanssiviekoontalent@gmail.com sunnuntaihin 15.4. mennessä.
  • Viestissä pitää olla ryhmän nimi, teoksen nimi, tanssijoiden nimet ja ryhmän yhteyshenkilö.

Jokaisen ryhmän tulee myös lähettää esityksestään videotallenne karsintaa varten. Videon voi lähettää Dropbox, WeTransfer, Youtube -linkkinä, sähköpostiliitteenä, DVD-tallenteena tai muistitikulla. Video voi olla joko harjoitus- tai esitystilanteesta. Lisätietoja: tanssiviekoontalent@gmail.com.

Esikarsinta:

Esikarsintaraati valitsee esitykset Tanssi Vieköön Talent Night -kisaan. Valinnasta ilmoitetaan ryhmän yhteyshenkilölle keskiviikkoon 25.4. mennessä. Kisaan valitut ryhmät maksavat valinnan jälkeen osallistumismaksun 25 €/tanssija. Osallistumismaksu sisältää pääsyn Tanssi Vieköön -festivaaleille perjantaina 24.8.

Kaikki Talent Night -kisaan valitut ryhmät saavat kirjallisen palautteen esityksestään. Jokaisella ryhmällä on myös mahdollisuus esittää valotoiveita omaa esitystä varten sekä heijastaa kuvia tai liikkuvaa kuvaa lavan takana olevalle näytölle.

Aikataulu:
Talent Night järjestetään perjantaina 24.8. klo 18.00-22.00. Katselmus alkaa esittelykierroksella ja päättyy finaalikierrokseen, johon valitaan 10 ryhmää.

Jokaisella Talent Night -kisaan valitulla ryhmällä on mahdollisuus kenraaliharjoitukseen katselmusta edeltävällä viikolla.

Tuomarit:
Talent Night -tuomaristo koostuu tanssialan ammattilaisista.  Tutustu tuomaristoon >>

Palkinnot:
Talent Night -kisassa on jaossa rahapalkintoja. Jokaisella tuomarilla on käytettävissään 1000 euroa ja finaalissa tuomari antaa oman koko pottinsa hänen mielestään parhaalle esitykselle.

Talent Night -kilpailun johtaja
Jessica Öller
tanssiviekoontalent@gmail.com