Skip to content

TANSSI VIEKÖÖN TALENT NIGHT

TALENT NIGHT

 

 

 

Mukana yhteistyössä

 

Tanssin talo 

Helsinkiin vuonna 2020 avautuva Tanssin talo sponsoroi Talent Night -kilpailua 1000 eurolla. Tanssin talon palkinnon saajan valitsee Jorma Uotinen.
Tanssin talo on Suomen ensimmäinen, kokonaan monipuolisesti eri tanssityyleille omistettu tilakokonaisuus, joka luo elävän, aktiivisen ja kansainvälisen tanssikulttuurin keskittymän Helsingin Kaapelitehtaalle. Tanssin talo mahdollistaa kansainvälisten huippuryhmien säännöllisen tuomisen Suomeen ja suomalaisen tanssin paremman näkyvyyden.
Talon arkkitehtuurissa yhdistyvät vanhan tehdasmiljöön rosoisuus ja Kaapelitehtaan yhteyteen rakennettava, huippuarkkitehtien suunnittelema uudisrakennus. https://tanssintalo.fi

 

 Star dance studio

Star Dance Studio on tanssimaailman uusin tulokas! Meidän tavoitteenamme on luoda Studio, jossa jokainen viihtyy ja saa uusia kokemuksia ja muistoja tanssin parissa. Meille tärkeintä on kannustava ilmapiiri, hyvä meininki, toimiva yhteistyö ja jokaisen oppilaan yksilöllinen kehittyminen. Tunteja löytyy lapsille, nuorille ja aikuisille.

Star dance studio sponsoroi Talent Night -kilpailua 1000 eurolla. Star dance studion palkinnon saajan valitsee Dennis Nylund.
Tutustu sivustoomme https://www.stardancestudio.fi .

 000000000

TapahtumaVisio

TapahtumaVisio pyrkii nimensä mukaisesti visioimaan tulevaa ja tuottamaan uudenlaisia tapahtumia, jollaisia ei ole ennen tehty.

TapahtumaVisio sponsoroi Talent Night -kilpailua 1000 eurolla. TapahtumaVision palkinnon saajan valitsee Stephen White.
Tutustu tapahtumiimme http://tapahtumavisio.fi.

 

 

 Tanssikeskus Element

Tanssikeskus Element on hyvinkääläinen tanssikeskus, jonka 4. toimintakausi starttasi käyntiin tänä syksynä. Element on perustettu unelmasta luoda sellainen tanssin harrastamispaikka, jossa kaikilla on hyvä olla ja kaikista välitetään. Elementillä jokainen oppilas huomioidaan niin yksilönä kuin yhtenä yhteisönkin jäsenenä.

Tahtotilana on myös antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus aloittaa tanssinharrastaminen ja niinpä Element myöntääkin useita vapaaharjoittelupaikkoja oppilailleen joka kausi. Tämä toimintatapa on tuonut monelle lapselle hyvä mielen ja mukavan harrastuksen kavereineen.

Elementin palkinnon saajan valitsee Patty Vo. https://www.tanssikeskuselement.fi

 

Suomen Tanssiurheiluliitto ry on tanssiurheilun kattojärjestö Suomessa. Jäseninämme on 83 jäsenyhdistystä kattavasti ympäri Suomen, joissa on yhteensä n. 13 600 henkilöjäsentä sekä n. 1800 lisenssiurheilijaa. 22 jäsenyhdistystämme ovat kansallisesti tunnustettuja Tähtiseuroja. Tanssiurheiluliitto on Suomen Olympiakomitean jäsen sekä lisäksi kansainvälisistä lajiliitoista World Dance Sport Federation:n, World Rock’n’Roll Confederation:n, Dance Sport Europe:n ja Fisaf International:n jäsen.

Lajiliittomme piiriin kuuluvat tanssiurheilulajeista vakio- ja latinalaistanssit, rock’n’swing –tanssit, disco-, street-, performing arts- ja latino show –tanssit, paratanssi, salsa, sports aerobic sekä rekisteröity kuntotanssituotteemme Bailatino®. Uusimmat tulokkaamme lajiperheeseen ovat rivitanssi ja breaking, joka on tuoreimpana lisäyksenä mukana Nuorten Olympialaisten ohjelmassa Buenos Airesissa lokakuussa 2018.

Suomen Tanssiurheiluliitton palkinnon saajan valitsee Merja Satulehto.