Jordan Frisbee ja Tatiana Mollman

jt_couple12Jordan Frisbee ja  Tatiana Mollmann ovat tanssineet menestyksekkäästi yhdessä 16 vuotta.

Jordan Frisbee ja Tatiana Mollman ovat  11-kertaisia US Open -mestareita, molemmilla on myös 20 US Open -voittoa. He ovat  6-kertaisia NASDE mestareita, sekä Moninkertaisia Grand National mestareita. He ovat myös hallinneet the Classic Division -luokkia monta vuotta. UCWDC-tapahtumassa heidät palkittiin swingin vaikutusvaltaisimpana parina ja Jordan valittiin parhaaksi swing koreografiksi.

Jordan Frisbee ja Tatiana Mollman ovat voittaneet Fox-television ”30 Seconds to Fame”-kilpailun, olleet mukana kahdesti CBS- kanavan ”Star Search”-ohjelmassa, tanssineet ”Polar Express” -elokuvassa, voittaneet ”America’s Best Dance Couple” -äänestyksen  ABC -kanavan  ”Good Morning America”- ohjelmassa sekä olleet päärooleissa elokuvassa  ”Love N’ Dancing,” ja tanssineet LeAnn Rimesin musiikkivideolla “Swinging.”

Jordan Frisbee ja Tatiana Mollmanmatkustavat  47 viikonloppua vuodessa esiintyen, opettaen suosituissa workshopeissa sekä tuomaroiden. He ovat myös tehneet koreagrafioita latinalaislajien huipputanssijoille. He ovat Golden State Dance Teachers Association -yhdistyksen sertifioituja opettajia.

Tanssi Vieköön -tapahtumassa he esiintyvät perjantaina klo 21.0o Best of the Best -Show’ssa (halli 1)

westcoastswing.fi

 

Osta liput