Skip to content

Same Sex -kilpatanssijat

Same Sex -kilpatanssijat esiintyvät! Same Sex -kilpatanssi on kansainvälisesti suosittu ja viime vuosina myös Suomessa harrastajamääräänsä kasvattanut tanssimuoto, jossa kilpaillaan vakio- ja latinalaistansseissa. Tanssi Vieköön -festivaaleilla pääset näkemään Same Sex -kilpatanssijoiden esityksiä aina aloittelijoista lajin huipulle saakka. Tarjolla on lisäksi tietoa mahdollisuuksista tulla mukaan harrastamaan, joko kilpa- tai ihan vain harrastusmielessä.

Same Sex -kilpatanssijat esiintyvät myös Vakita ry:n Aktia Cup -tanssikilpailun väliajoilla lauantaina. Tällöin luvassa myös hauskan yhteistanssi Rio Cha Chan opetus. Rohkeasti mukaan!

Roolit vaihtoon!

Halli 3, loosi 1

Perjantaina 24.8. klo 21.00-22.00
Lauantaina 25.8. klo 20.00-21.00

Roolit vaihtoon! -opetustuokioissa pääset kokeilemaan paritanssia sekä viejän että seuraajan tanssiroolissa. Tässä opetustuokiossa voi tanssia yhdessä kaverin, kumppanin tai vaikka vieraan kanssa, eikä osallistuminen edellytä aiempaa paritanssikokemusta. Opettajina toimivat ammattitanssiopettajat Santra Rinne ja Piia Korpi. Tule rohkeasti haastamaan itseäsi ja kokemaan paritanssia kahdesta eri näkökulmasta!