Power Mover mukana tapahtumassa!

Tanssia, liikuntaa, musiikkia, vauhtia, jännitystä, liikeilmaisua, upeita tanssiesityksiä, yhteistoimintaa – sitä kaikkea on Power Mover. Power Mover on suunnattu kaikille kouluasteille ja koulut, luokat ja oppilaat voivat osallistua siihen eri tavoin. Nyt Power Mover tulee myös Tanssi Vieköön -tapahtumaan!

Koululiikuntaliiton Power Mover -toiminta on liikuttanut vuosittain 70-90 000 lasta ja nuorta opettajineen. Vuonna 1996 alkanut voimaliike on liikuttanut yli 20 vuodessa yhteensä 2 miljoonaa liikkujaa!

Lue lisää Power Moverista

Power Mover Tanssi Vieköön -festivaaleilla

Tanssi Vieköön -festivaaleilla Power Moveriin johdattaa Aira Samulin! Aira johtaa  Power Mover -osallistujat tanssiin suurella tanssilattialla perjantaina klo 13.

Lisäksi perjantaina koululaisille on tarjolla erilaisia tanssilajeja kokeiltavaksi.  Tanssilajeja pääsee kokeilemaan erilaisilla tehtävärasteilla, joita voi kiertää haluamassaan järjestyksessä.

Hanki Power Mover -liput

Oppilaiden sisäänpääsy on 8 euroa, opettaja sekä mahdollinen linja-autonkuljettaja sisään veloituksetta. Ilmoittaudu mukaaan oheisella lomakkeella ja osta oppilaiden liput saman tien verkkokaupastamme. Opettajan ja kuljettajan ilmaisliput toimitamme sähköpostitse.

Osta liput!

Power Mover -ryhmien ilmoittautuminen

  • Syötä luku väliltä 0 - 500.