Skip to content

Tanssi Vieköön 24.–25.8.

Pasi ja Maria Laurén sekä kymmenet muut lajinsa huiput mukana elokuun parhaassa tapahtumassa. Hanki liput jo nyt!

Liput edullisemmin ennakkoon

Pasi ja Maria Laurén

Pasi ja Maria Laurén ovat Suomen kansainvälisesti arvostetuin argentiinalaisen tangon tanssipari. He ovat opettaneet jo vuosien ajan ympäri Eurooppaa ja ovat tunnettuja taitavasta, innostavasta ja lämminsydämisestä opetuksesta, jossa on jatkuvasti läsnä musikaalisuus, perustekniikka ja kehon luonnollinen käyttö. Opettamisen lisäksi he ovat koreografeja, tanssijoita ja DJ:tä.

Pasi ja Maria käyttävät opetuksessaan mm. Aleksander-tekniikan liikeanalyysiä ja ammentavat inspiraatiota sekä uuden että vanhan sukupolven argentiinalaisilta maestroilta. He asuvat Tampereella, jossa he pitävät viikkotunteja yhteistyössä Tango aMoroso ry:n kanssa. Lue lisää  heistä >>

Pasi ja Maria Laurén Tanssi Vieköön -tapahtumassa

Tutustu Pasin ja Marian opetukseen drop-in-tunneilla lauantaina! Voit myös tulla seuraamaan perjantaina ja lauantaina pidettävää master-classia. Pasi ja Maria myös esiintyvät festivaalin aikana useita kertoja.

Argentiinalainen tango on paritansseista se kaikkein ihmeellisin ja salaperäisin ja jota kaikki haluaisivat oppia tanssimaan, ainakin salaisesti. Huumaava musiikki, intiimiys. herkkyys, hienovaraisuus, liikunnallisuus, monipuolisuus ja upeat liikkeet ovat kiehtoneet tangon ystäviä jo yli sata vuotta.

Tule nauttimaan argentiinalaisesta tangosta sekä kymmenistä muista tanssilajeista. Hanki lippusi ennakkoon, saat sen edullisemmin.

Osta liput!