Kuljetukset

Olethan huomannut, että Facebookissa on oma ryhmä, jossa voi tiedustella kyytejä tapahtumaan? Liity ryhmään
Tanssi vieköön – kyydit, kämppikset ja kotimajoitus

 

Junalla:

Messukeskus sijaitsee vain kivenheiton päässä Pasilan asemalta, joten festivaalille pääsee todella mukavasti ja helposti junalla! Junaan mahtuu isompikin ryhmä ja voit virittää fiiliksen ja tanssiaskeleet kohdilleen jo matkalla!

Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin saat itsellesi huippuedullisen Säästölipun. Kurkkaa VR:n hintakalenterista hinnat suosituimmille yhteysväleille.

Majoitustarjoukset:

 

Tanssi Holiday Inn Helsinki – Messukeskus -hotelliin

restelPyörähtele elokuun Tanssi Vieköön -tapahtumaan ja majoitu festivaalin keskipisteessä! Tulit sitten junalla tai omalla autolla, pääset helposti ja vaivattomasti hotelliimme, joka sijaitsee Messukeskuksen yhteydessä. Hintaan sisältyy majoitus, runsas aamiaisbuffet sekä saunan ja kuntosalin käyttö.

TANSSI, varauksia voi tehdä tapahtuman alkuun asti, -15%, majoitus 18.-19.8.2017
Varaa tästä >>


Rastilasta tanssin pyörteisiin!

rastilaLeirintäalue tarjoaa yhteistyössä Tanssi Vieköön -festivaalin kanssa maksuttoman bussikuljetuksen tapahtuman aikana. Vieressä sijaitsevalta Rastilan metroasemalta pääsee myös kätevästi kaupunkiin.

 

 

 

Majoitusvaihtoehtoja löytyy perinteisestä telttailusta eritasoisiin mökkivaihtoehtoihin sekä matkailuajoneuvopaikkoihin. Matkailuajoneuvopaikat ovat tontitettuja ja sähköistettyjä.

Tutustu tarjontaan tästä >>

Varausta tehdessäsi pyydämme ilmoittamaan varauskoodin annetussa muodossa, majoitusvaihtoehdon sekä varaajan yhteystiedot sekä kuljetuksen tarpeen.

Kysy lisää myös muista palveluistamme.

Tervetuloa Rastilaan!

puh. 09 310 78517
rastilacamping@hel.fi | www.hel.fi/rastila
www.facebook.com/rastilacamping | booking.com/rastila