Skip to content

Kangoo Jumps!

Kangoo Jumps

Kangoo Jumps ® -brändi on kaikkialla maailmassa, yli 55 maassa, jo 28 vuoden ajan. Vuodesta 2016 lähtien sen virallinen maahantuoja Suomessa on Tmi Jump Fit (Kangoo Club FitSuomi). Kangoo Jumps hyppykengät kehitettiin alun perin kuntoutustarkoitukseen urheiluvamman (esimerkiksi polvet, lantio tai selkä) saaneille urheilijoille, jotta he palautuisivat ja pääsisivät harjoittelemaan turvallisesti sekä entistä tehokkaammin.

Näihin kenkiin on sisäänrakennettu minitrampoliini, joka vähentää iskua maahan lähes 80% ja siten niveliin ei kohdistu painetta. Nykyään Kangoo Jumps hyppykenkiä käytetään sekä kuntoutukseen että kuntoiluun ryhmäliikuntatunneilla – onhan hyppimisellä 33 tutkitusti terveyttä edistävää vaikutusta.

NASAn asiantuntijoiden mukaan hyppytreeni on tehokkain ihmisen koskaan kehittämä treeni. Kangoo Power™ fitness ohjelma on suosituin ja energisin KJ kenkiä hyödyntävä ohjelma, jossa voit polttaa 700 – 1300 kaloria tunnissa ja silti pitää todella hauskaa. Kenkiä voi käyttää sisällä, mutta myös ulkona esimerkiksi juoksuun. Siksi niitä kutsutaan ”kuntosaliksi kassissasi”. Tule ja kokeile tätä upeaa lajia, joka saa sinut uskomaan, että osaat lentää!

Kangoo Jumps Tanssi Vieköön -festivaalilla

Tule ihastumaan lajiin Jump Fitin osastolle halliin 3 (loosi 1), sekä kokeilutunneille

Perjantaina 24.8.

19.30
20.30
21.30

Lauantaina 25.8.

18.00
18.30
19.00
19.30

 

Tutustu lajiin sivuilla:

www.kangooclubturku.fi

www.facebook.com/kangooclubfitsuomi