Skip to content

Kalamukki

 

Kalamukki: Myö tanssitaan – tanssi Sinäkin! Kalamukki on kuopiolainen nytanssiryhmä, joka perustettiin Hulahula Suomi tv- ohjelman kuvauksissa keväällä 2017. YLE haki talvella 2017 ohjelmaansa tanssijoita – enemmällä ja vähemmällä kokemuksella – innostamaan ihmisiä tanssimaan suomalaisten tanssitarinoiden avulla.

Kalamukki-ryhmänä tahdomme innostaa jokaista ihmistä tanssimaan tavallaan. Myö tanssitaan – tanssi sinäkin. Tanssi on meille yhdessä koettuna ilon asia, joka tuo valoa, voimaa ja virtaa elämäämme hymyjen kera. Emme vain tanssi yhdessä ryhmänä vaan nautimme tanssin maailmasta myös käymällä aktiivisesti nauttimassa tanssiesityksistä, elokuvista, kokeillen tanssitaidetta rajattomasti – yhdessä. Tule mukaan!

___________________________________

Kalamukki on opetellut vuoden aikana 10 koreografiaa. Kalamukki esiintyy mielellään erilaisissa tilaisuuksissa, niin sisällä kuin ulkona. Viime vuoden aikana ryhmä esiintyi yhteensä 14 tapahtumassa, niin yksityistilaisuuksissa kuin julkisissakin tilaisuuksissa.

Kalamukkia voi seurata sosiaalisessa mediassa, Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa aihetunnisteilla #myötanssitaan #tanssisinäkin