Skip to content

Tanssi Vieköön 24.–25.8.

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö sekä kymmenet muut huipputanssijat ihastuttavat elokuun parhaassa tapahtumassa.

Hanki liput ennakkoon edullisemmin

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö ovat varmasti Suomen kansainvälisesti menestynein tanssipari. Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön kansainvälinen kilpailu-ura huipentui British Open to the World -tittelin voittoon neljästi vuosina 1997, 1998, 1999 ja 2001 Ammattilaisten Latinalaistansseissa.

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö ovat myös saavuttaneet alan tärkeimmät tunnustukset, kuten Pronce Mikasa of Japan Award, Isadora Duncan Dance Award, Carl Alan Award, le Classique de Dance Award ja Ballroom Federation Award of Outstanding Achievements in Dance.

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö ovat esiintyneet uransa aikana kiertueillaan maailman kaikilla mantereilla. Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö opettavat tanssijoita mm. Suomessa, Englannissa, Japanissa, Kiinassa, Venäjällä ja Sloveniassa. Tanssijat ympäri maailmaa saapuvat heidän opetukseensa Lontooseen, jossa he ovat asuneet 1990-luvun alusta.

Tule paikan päälle katsomaan, miten ammattilaiset ottavat lattian haltuunsa!

Osta liput!