Footlight

Footlight on yksi maamme suurimmista tanssialan vaikuttajista. Footlight tarjoaa ammattitaitoista tanssiopetusta kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille, laadukkaita tanssitarvikkeita sekä esiintyviä tanssiryhmiä, joiden showt viihdyttävät kaikkia.

Tanssikeskus Footlight on vuonna 1984 perustettu tanssikoulu, joka on vuosien saatossa noussut yhdeksi maamme johtavista taidetanssi- oppilaitoksista. Footlight on perheyritys, jolle tärkeintä on tarjota jokaiselle oppilaalle turvallinen, kannustava ja kaikin puolin positiivinen ympäristö tutustua tanssin maailmaan sen kaikissa muodoissa. Ammattitaitoiset opettajat, tanssimista varten rakennetut tilat sekä upeat oppilaat tekevät Tanssikeskus Footlightista paikan, jossa tanssiminen on hauskaa!

Tutustu Footlightin tuntitarjontaan

Tutustu Tanssikeskus Footlightin tuntitarjontaan hallin 3 opetustilassa.

Tanssitarvikeliike Footlight

Tanssitarvikeliike Footlight toimii maailman suosituimpien tanssitarvikevalmistajien virallisena maahantuojana Suomessa sekä Baltian maissa. Footlight myy yksinoikeudella Capezio, Gaynor Minden, Slide&Swing sekä Dincwear -merkkien tuotteita. Liikkeen kautta saat myös International Danceshoes sekä PortDance -merkkien tuotteita.

Tanssitarvikeliike Footlightille on sydämen asia löytää jokaiselle tanssijalle parhaiten sopivat välineet, jotta hän voi tanssia täydellä varmuudella! Tule tapaamaan Footlightin mestarisovittajia myyntipisteelle ja anna heidän auttaa sinua löytämään omat lempivälineesi valikoimasta! Footlight Tanssitarvikkeen piste löytyy Footlight Open Stagen vierestä!

Tanssitarvike Footlightilla on liikkeet sekä Helsingissä sekä Espoossa. Lisäksi ostoksia voi tehdä verkkokaupassa >>

Footlight Fashion ja Dancing Together -show:t

Tanssitarvikkeiden loistoa pääset ihastelemaan Footlight Fashion Showssa Footlight Open Stagella lauantaina 25.8. klo 15.30.

Footlightin tarina alkoi aikoinaan Tanssiryhmä Five Stepsin ansiosta. Nyt yli 30 vuotta myöhemmin Five Steps jatkaa edelleen lavojen valloittamista ja ihmisten viihdyttämistä showtanssi ja steppi -esityksillään. Myöhemmin osaavaan joukkoomme perustettiin myös irlantilaisen tanssin ammattilaisryhmä JigIt, joka esittää perinteisten irlantilaisen tanssin koreografioiden lisäksi Irishdancea modernilla otteella.

Tsekkaa Five Stepsin ja JigItin näyttävät koreografiat Dancing Together -show:ssa hallin 6 kisalattialla pe 24.8. klo 18.00.

Osta liput!