Skip to content

Tanssi Vieköön -festivaali 24.–25.8.2018

Energinen Excesss Vir ja kymmenet muut tanssitaiturit mukana elokuun parhaassa tapahtumassa!

Tutustu eri tanssilajeihin!Nappaa lippu edullisemmin ennakkoon!

Excess Vir

Excess Vir on nuorista, energisistä ja taitavista miehistä koostuva katutanssiryhmä, joka tanssii, nauraa ja pitää hauskaa. Yhteinen ilo näkyy lavalla ja treeneissä. Tämä ryhmä tekee herrasmieshoppia hyvällä maulla ja rautaisella ammattitaidolla. 
 
Excess Vir koottiin kolme vuotta sitten tähtäimenään Streetin SM-kilpailut. Ryhmä kilpailikin menestyksekkäästi aikuisten Street-tanssin SM-kisoissa vuosina 2015 ja 2016 ja menestyksestä innostuneena tanssijat halusivat viedä toimintaansa ammattimaisempaan suuntaan. 
 
Nämä karismaattiset nuoret miehet ovat sittemmin tanssineet lukuisissa promootio-, yritys- ja yleisötapahtumissa, kuten esimerkiksi Tanssii Tähtien Kanssa 10-vuotiskaudella hurmaten tv- ja studiokatsojat energisellä aloitusnumerollaan. Kesällä 2017 heidän uniikki suomishownsa nähtiin Porin SuomiAreenan Torivartissa sekä Suomen suurimmat etkot -lähetyksessä joulukuussa 2017. Kundit ovat villinneet yleisöä myös Viking Linen M/S Gabriella -laivalla. Vuoden 2018 alussa Excess Vir on esiintynyt OAJ:n EDUCA -messuilla sekä Go Expossa Helsingin Messukeskuksessa. He ovat toimineet myös useiden artistien taustatanssijoina. 
 
Ryhmän ammattitaitoisena koreografina ja vetäjänä toimii pitkän uran tanssin parissa tehnyt rautarouva Maria Serena Järvinen. Maria on työskennellyt monien artistien kanssa tehden heille ja heidän tanssijoilleen koreografioita. Lavaesiintyminen on hänelle itsellekin hyvin tuttua ja hän on lisäksi niittänyt menestystä monista SM-kilpailuista. Marialla on myös yli 20 vuoden ura tanssinopettajana.”
 

Excess Vir Tanssi Vieköön -festivaaleilla

Open Stage
lauantaina klo 15.00

Osta liput!