Skip to content

Latino show-kilpailu järjestetään lauantaina 25.8.2018.

Tänä vuonna mukana ovat eri ikäsarjat niin duoissa kuin pienryhmissä, myös eritysryhmien All Styles showcase! Kilpailu on avoin kaikille latinalaisille tanssityyleille. Latino show -esitys voi olla rakennettu joko yhden tanssilajin ja -rytmin varaan tai siinä voi yhdistää useampaa tanssilajia tai – rytmiä tai useampaa musiikkikappaletta. Musiikki voi olla tyyliltään joko autenttista latinalaismusiikkia tai mitä tahansa muuta musiikkia. Mikäli musiikki ei ole selkeästi latinalaista tai sen henkistä, koreografian liikekielen tulee pohjautua johonkin tunnistettavaan latinalaistanssitekniikkaan ja sitoa teos latino show ́hun.

Kilpailuluokat
Latino show duo – juniorit
Latino show duo – aikuiset
Latino show pienryhmä – lapset
Latino show pienryhmä – juniorit ja nuoret
Latino show pienryhmä – aikuiset
Latino show pienryhmä – aikuiset 2
Latino show pienryhmä – aikuiset 3
Erityisryhmien All Styles Showcase

Tuomarit
3 tuomaria, ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittautuminen
Lisätietoja saat täältä: https://latinoshowcup.weebly.com/kuinka-ilmoittaudun.html

Pääsyliput
Joukkueenjohtajat, huoltajat ja kannustusjoukot, teillä on mahdollisuus ostaa pääsyliput ennakkoon hintaan 27 € / hlö. Pääsyliput myydään Messukeskuksen verkkokaupassa: https://shop.messukeskus.com/catalog/product/view/id/814/

Aikataulu
Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Alustavasti kilpailu 10.00-14.00 välillä, ilmoittautumis- ja lämmittelyaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

 

 

Latino show competition on Saturday 25.8.2018.

This year we have different age divisions in both duos and small groups, and a special groups’ All Styles showcase! The competition is open to all Latin dance styles. Latino show performance can be built on one dance style or rhythm or it can combine several dance styles or rhythms or multiple tracs of music. The music can be authentically Latin or any other genre. However, if the music is not clearly Latin or in the same family, the body language of the choreography must be based on a recognizable Latin dance technique and, thus, bind the piece to the Latino show.

Competition Divisions
Latino show duo – juniors
Latino show duo – adults
Latino show small group – children
Latino show small group – juniors and young adults
Latino show small group – adults
Latino show small group – adults 2
Latino show small group – adults 3
Special groups’ All Styles Showcase

Judges
3 judges, to be announced at a later date

Registration
More information (in Finnish): https://latinoshowcup.weebly.com/kuinka-ilmoittaudun.html

Tickets
Team officials, trainers and support teams, you have an opportunity to purchase tickets in advance for the price of 27 € / person. Tickets are sold on Messukeskus webstore: https://shop.messukeskus.com/catalog/product/view/id/814/

Schedule
A detailed schedule will be posted at a later date, closer to the event. For now, the competition is scheduled for 10.00-14.00, sign up and warm up schedules will be posted at a later date.