West Coast Swing – Moderni paritanssilaji

Kalifornian rannikolta kotoisin oleva west coast swing on tullut tunnetuksi paritanssijoiden keskuudessa muun muassa monipuolisen ja nykyaikaisen musiikkimakunsa puolesta (pop, r’n’b, blues). West coast swing on syntynyt 40-luvulla syntynyttä ja sitä kuvaa sosiaalisuus ja avoimuus. Autenttisessa ympäristössään west coast swing houkuttelee jatkuvasti nuoria aikuisia paritanssiharrastuksen pariin.

West coast swing on myös kilpalaji sosiaalisen tanssimisen lisäksi. Osallistu Jack n Jilliin, jossa arvotaan parit ja musiikit. Kunkin tanssin ”koreografia” syntyy lennosta ja perustuu tekniikkaan, parityöskentelyyn ja improvisaatioon. Tai rakenna parisi kanssa ennakkoon koreografia ja kilpaile sillä Classic tai Showcase –luokassa.

West Coast Swing Showcase
West Coast Swing Classic
West Coast Swing Improvisation

 

West Coast Swing Tanssi Vieköön -festivaaleilla

Kuulet lajista west coast swing ensimmäistä kertaa?

Voit tutustua lajiin drop in -tyyppisillä taster-tunneilla, joissa sinulle opetetaan lajin perusteita. Et tarvitse ennakkoilmoittautumista etkä omaa paria. Voit myös mennä katsomaan muita opetuksia tai tulla fiilistelemään iltabileisiin. Älä myöskään missaa esityksiä!

West coast swing hallussa vähintään prepin, whipin ja triplojen verran?

jt_couple12Tapahtumassa on mukana opettamassa ja esiintymässä Jordan Frisbee & Tatiana Mollmann ja Benji Schwimmer & Nicole Clonch suoraan USA:sta! He opettavat west coast swing -tanssijoita kahdessa tasoryhmässä. Ryhmät jaetaan tasotsekin kautta.

Näihin workshopeihin pääsee ainoastaan ennakkoilmoittautumisen kautta, sillä haluamme varmistaa paritasapainon!
Ilmoittautumisohjeet, hinnat ja muut tarvittavat tiedot löydät täältä!

West Coast Swing -iltabileet

Aitoon west coast swing -viikonloppuun kuuluu olennaisesti west coast swing -iltabileet ja kilpailut! Iltabileissä tunnelmaa luo westie Dj ja luonnollista on, että kaikki tanssivat kaikkien kanssa. Yleensä tanssitaan yksi tanssi kerrallaan ja sekahaku on voimassa koko illan, ilman hakurivejä.

Iltabileet järjestetään Tanssi Vieköön -festivaaleilla omassa salissaan perjantaina ja lauantaina. Tule tanssimaan tai katsomaan ilman ennakkoilmoittautumista! Kilpailuista tulee lisätietoja lähempänä ajankohtaa.

Älä missaa elokuun upeinta tapahtumaa, Tanssi Vieköön -festivaalia ja sen huippuesityksiä!

Osta liput