Swedish fox

Swedish fox on tanssi, jota tanssitaan hyvin vaihtelevaan musiikkiin. Ota swedish fox -perusaskeleet haltuun ja päästä sen jälkeen oma tulkintasi valloilleen tai jatka perusaskeleiden tanssimista. Swedish fox antaa valinnanvapautta: tanssi vartalokontaktissa tai vähän kauempana tai vaihtele tanssiotetta ja -asentoa oman fiiliksesi mukaan. Swedish fox muodostuu painonsiirroista, vartalonkäytöstä, musiikista, inspiraatiosta, parin huomioimisesta ja läsnäolosta. Mausta oma swedish fox -tanssisi eri nopeuksilla ja rytmeillä.

Swedish fox -tunnit tilassa 101 b

PERJANTAINA

17.30 Tutustumistunti

  • Opetellaan perusaskel, jonka jälkeen lisätään mausteita.

18.00 Alkeisjatko

LAUANTAINA

16.30 Tutustumistunti

  • Opetellaan perusaskel, jonka jälkeen lisätään mausteita.

17.00 Alkeisjatko

Swedish fox -opettajina Kalle Jalava ja Miia Elo

Olemme intohimoisia tanssijoita. Tanssiminen on kuulunut elämäämme yli toistakymmentä vuotta. Molemmat kouluttaudumme paljon sekä Suomessa että ulkomailla. Meille kehittyminen ja uuden oppiminen on elämänmittainen ihana tanssimatka.

Tärkeintä meille on hauskanpitäminen ja toiset huomioonottava tanssiminen sekä musiikintulkinta hyvän fiiliksen kera! Tanssikoulumme nimi Tanssin Sydän kertoo sen, mikä on meille sydämen asia: rakkaus tanssimiseen ja sen tuomaan iloon!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin sekä ihanaan tanssilajiin nimeltään swedish fox Tanssi Vieköön -tapahtumassa perjantaina ja lauantaina!

Osta liput!