Sensual Bachata

Bachata on yksi suosituimmista latinalaisista tansseista. Se on syntynyt Dominikaanisessa tasavallassa, josta se on levinnyt joka puolelle maapalloa, ja samalla bachatasta on kehittynyt uusia tyylilajeja. Euroopassa suosituin bachatan tyyli on nykyään sensual bachata, jonka kehittäjinä ovat olleet espanjalaiset Korke Escalona ja Judith Cordero.

Bachatan perusteet on helppo oppia, ja tanssista pääsee nauttimaan bileissä nopeasti! Sensual bachatalle on tyypillistä pehmeät, pyöreät ja aaltomaiset liikkeet. Musiikin voimakkaampia iskuja käytetään isolaatioiden ja taivutusten tekemiseen.

Fabian & Nicolina Fabian & Nicolina asuvat Göteborgissa, josta he matkustavat eri puolille maailmaa opettamaan, esiintymään ja jakamaan tanssin intohimoaan muiden tanssijoiden kanssa! He johtavat Länsi-Ruotsin suurinta latinalaistanssien koulua, Dance Vidaa, jossa he opettavat mm. bachataa, salsaa, west coast swingiä ja reggaetonia. Fabianin ensimmäinen ”rakkaus” tanssilattialla oli salsa, jossa hän on myös menestyksekkäästi kilpaillut. Nicolina taas ennen paritansseja aloitettuaan tanssi itämaisia tansseja. Nykyään heidän suurin intohimonsa on sensual bachata, ja se ei ole jäänyt muilta huomaamatta!

Fabianin ja Nicolinan huikean selkeä ja hauska opetustapa ja pehmeääkin pehmeämpi tanssityyli vie heitä opettamaan ympäri maailman! Fabian & Nicolina ovat olleet todella pidettyjä opettajia aiemmissa I Dance Helsingin sensual bachata -viikonlopuissa, joten jos haluat päästä sisään sensual bachatan maailmaan ja todella ymmärtää sensual bachatan vientiä ja seuraamista, näitä opettajia et voi missata! Tätä tanssitaan Kokoustamon tilassa 101b.