Kansantanssi

Nuorisoseurat_400

Tanssi ja kansantanssi on tärkeä osa suomalaista kulttuuria. Nuorisoseuroissa voi harrastaa monia eri tanssilajeja, mutta mikä on se laji, missä niissä ollaan Suomen kärkiluokkaa? Kansantanssi!

Kansantanssi tuo kaikenikäiset yhteen, oppimaan uusia taitoja, ilmaisemaan itseään, nauttimaan musiikista ja liikkumaan. Tuhannet lapset ja aikuiset tanssivat nuorisoseuroissa ympäri Suomen.

 

Kansantanssi – Aika päivittää tiedot tähän päivään

Tanssi Vieköön -festivaaleilla sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua ja kokeilla tanssilajeja laidasta laitaan! Haasta itsesi ja käsityksesi kansantanssista ja osallistu huippuhauskoihin opetustuokioihin.

Kansantanssia Tanssi Vieköön -festivaaleilla

Lauantai

Halli 7
15.30-15.45  Seurasaaren kansantanssijat

Tila 103
16.20 Särmä
16.40 Pörriäiset
17.00 Seurasaaren kansantanssijat
17.20 Karjalan Nuoret: Tyrni, Jippo, Lykky
17.45 Kuohu

Open Stage
18.00 Lykky ja Tyrni
18.30 Kansantanssi -workshop, Riina Hosio
19.00-20.00 Pelimannitanssit, Jari Komulainen Quartet

Klo 18.30     Kansanomaisia paritansseja -workshop

Tule oppimaan kansanomaisten paritanssien saloja ihanan ja innostavan kansantanssin osaajan tanssinopettaja Riina Hosion kanssa!

Riina työskentelee eri-ikäisten tanssinopettajana Helsingissä, ja hänet tunnetaan muun muassa Tanssiteatteri Hämyn tanssijana.  Workshopia säestämässä Jari Komulainen quartet.

Klo 19 Pelimannitanssit

Jari Komulaisen pelimannikvartetti on jo vuosikymmeniä antanut tahtia tanhutöppösiin. Taatusti tanssittavaa musiikkia alansa ammattilaisten tuottamana.
Jari Komulainen – Harmonikka
Pauliina Pajala – Viulu
Valtteri Bruun – Kitara
Panu Helke – Basso

 

 

Osta liput