Halli 3 katutanssi

Katutanssi on vahvasti läsnä Tanssi vieköön -festivaaleilla: kolmoshallin valtaa katutanssi-battlet! Katutanssi jakaa festivaaleilla kuninkuuksia kolmessa 2vs2-sarjassa: break, popping ja hip hop.

Palkintoina bragging rightsien, maineen ja kunnian lisäksi 200 € /sarja sekä sposorituotteita.

Ilmoittautuessasi kilpailuun ennen 1.7. saat ennakkoilmoittautujana 2 päivän festarilipun yhden päivän hinnalla (30 €).

Ilmoittaudu battleen

 

Kilpailujen aikataulut:

Perjantai

  • klo 17 – 20 karsinnat: hip hop, popping, break 2 vs 2 (ilmoittautuminen paikan päällä klo 17 – 18, josta aloitetaan karsinta-battlet. Karsinta-battleissa 1 soolo jokaiselta tanssijalta)
  • klo 22 – 02 Twerkkaus ja dancehall, bileet ja showtime

Lauantai

  • klo 13 – 14.30 Mr. Wiggles, Hip hop & Funk styles basics
  • klo 14.30 – 17 Freestyle stage
  • klo 17 – 21 jatkoon päässeiden battlet
  • klo 21 – 02 Bileet

Battle-tuomarit:

Hip hopMr. Wiggles (Rock Steady Crew, Electric Boogaloos USA) sekä

Marika-Peura_pienenägifMarika Peura, Cleva Crew, on yksi Suomen johtavista hip hop ja waacking -tanssijoista. Ahkeran treenaamisen lisäksi hän kilpailee, esiintyy ja opettaa. Ensimmäisen kerran Marika esiintyi tanssijana vuonna 1999. Marika on kerännyt tanssitietoutta USA:ssa, Japanissa, Koreassa ja Euroopassa. Tärkein kehittyminen ja oppiminen on kuitenkin tapahtunut parhaiden ystävien seurassa.

”Parasta tanssissa on se fiilis, kun keksii jotain itselleen uutta tai ylittää itsensä”

 

AkimAkim “Alpha Extreme” Bakhtaoui, Will Funk For Food on yksi Suomen lahjakkaimmista ja monipuolisimmista katutanssijoista! Katutanssityyleistä vahvimpina Akimilla on hip hop ja locking. Hänen locking-ryhmänsä Will Funk For Food on tehnyt vahvaa pioneerityötä lockingin saralla Suomessa ja on tunnettu erityisesti energisistä esiintymisistään. WFFF on nähty Talent Finlandissa ja heistä on tehty dokumentti Ylelle. WFFF on myös kilpaillut Japan Dance Delightissa.

 

 

Popping: Mr. Wiggles (Rock Steady Crew, Electric Boogaloos USA) sekä

JeniwaiJeniwai, Skitsoflex, on voittanut kaikki isot tapahtumat Suomessa, kuten UK Bboy Championshipin popping 1vs1 vuonna 2008, Suomenmestaruuden vuonna 2009 ja Funkin Styles ryhmäbattlen vuonna 201 sekä viimeisimpänä saavutuksena We Love Dance 2016 popping 1vs1 battlen. Hän on tuomaroinut, esiintynyt ja kilpaillut niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Jeniwai aloitti popping-tanssin vuonna 2007 ja saanut opetusta monilta maailman tunnetuimmilta popping-tanssijoilta. Jeniwai on matkustanut ympäri maailmaa (Japani, USA, Eurooppa) opiskellen poppingia ja kilpaillen eri battle-tapahtumissa. Vuonna 2016 Jeniwai battlasi kansainvälisissä tapahtumissa, kuten Summer Dance Forever Amsterdam, Battle Bad Paris, Juste Debout ja Pop What You Got Oslo.

AdenAden Pop on pitkän linjan helsinkiläinen popping-tanssija, joka on kahminut menestystä kotimaisissa popping-kilpailuissa. Adenin tyyli on hyvin perinteikästä poppingia ja hänen iskunsa ovat erittäin voimakkaat.

 

 

Breakdance: Mr. Wiggles (Rock Steady Crew, Electric Boogaloos USA) sekä

B-girl AT, Flow Mo Crew, on tehnyt historiaa näyttämällä, että naisetkin pystyvät voittamaan suuria ja arvostettuja kansainvälisiä kilpailuja tässä miesvaltaisessa lajissa. Hän on muun muassa avoimen sarjan Suomen mestari, ainoa naispuolinen IBE footwork -mestari, WDC Japan -mestari, sekä kaksinkertainen Hip Opsession b-girl -mestari.

Kilpailumenestyksestään huolimatta hänen suurin intohimonsa on tanssiminen ringeissä, joissa katutanssikulttuuri on aidoimmillaan. AT on yksi maailman arvostetuimmista b-girleistä ja hänen tyylinsä on vaikuttanut moniin tanssijoihin ympäri maailmaa. Anniina on yksi B-Boy & B-Girl Dojo:n, maailman suurimman online-katutanssikoulun perustajista ja hänellä onkin koulun kautta oppilaita ympäri maailmaa.

Hoo Hoo, Joensuu B-boys, on suomalaisen breikkauksen suurnimi, jonka kilpailumenestys on ollut viimeiset viisi vuotta hurjaa katseltavaa. Hoo Hoo on voittanut kaikki Suomen suurimmat soolokilpailut ollen moninkertainen Break SM – ja Flow Mo Anniversary No Holdin’ Back -mestari. Menestystä on tullut myös ulkomailla. Hoo Hoon tyyli on kevyt, omaperäinen ja musikaalinen. Hän edustaa vahvasti Joensuu B-Boys -ryhmää.

Battle-juontaja

mikko-björkMikko “Wartecs” Björk (Flow Mo Crew)

Mikko on yksi Flow Mo Crew:n perustajajäsenistä sekä katutanssikeskus Saiffan omistajista. Mikko on tunnettu energisestä ja kannustavasta läsnäolostaan juontajana katutanssitapahtumissa jo vuosien ajan.

”Jos mä annan kaikkeni ja pystyn huutamaan ilman mikrofonia kovempaa, kuin te kaikki yhteensä, niin meidän pitää vielä vähän treenaa tätä kannustamista! -Mikko

 

Battle-dj:t

Focus, Flow Mo Crew, on paitsi tunnettu breikkari myös ansioitunut dj. Kotimaassa hänen soittoaan on kuultu klubeilla sekä lukuisissa katutanssitapahtumissa, kuten mm. Red Bull BC One Finland -tapahtumissa. Focus pyörittää Bassoradiolla Flow Mo Sounds -ohjelmaa, joka keskittyy breikkauskulttuurin musiikkiin ja ilmiöihin. Ulkomailla Focus on hypännyt levareiden taakse jo yli 15 maassa. Breikkareille Focus tarjoaa sielukasta ja rytmikästä biittiä ja funkkia Tanssi vieköön -festivaalilla.

Dj-Mercy-1Mercy-1 on Flow Mo Crew:n dj-konkari, joka on soittanut Suomen suurimmissa katutanssitapahtumissa ja klubeilla jo 90-luvulta lähtien. Mercy-1:n tuottaja-alias Olli on niittänyt mainetta maailmalla popping-musiikin saralla: hänen biittejään on soitettu maailman suurimmissa katutanssitapahtumissa. Ollin tyyli dj:nä kunnioittaa perinteitä, mutta mukana on aina myös jotain yllättävää ja freesiä.

 

 

Katutanssi-battlejen tuotannosta vastaa katutanssikoulu Saiffa.

Upea valoshow!
Elektrik_300

Tule katsomaan huipputekniikalla luotua ilmettä ja tunnelmaa! Elektrik Alliance toteuttaa valojärjestelmät ja visualisoinnin katutanssijoiden taustalle hallissa kolme!

Katutanssikoulu Saiffa

Saiffa – Flow Mo Dance School on kansainvälisesti menestyneen katutanssiryhmä Flow Mo Crew:n jäsenien perustama katutanssikoulu Helsingissä. Seitsemänvuotiaan Saiffan tavoitteena on alusta alkaen ollut tanssiopetuksen lisäksi edistää katutanssikulttuuria ja nostaa lajien arvostusta sekä suomalaisen katutanssin tunnettavuutta maailmanlaajuisesti. Tapahtumanjärjestäminen on myös aina ollut tärkeä osa Saiffan toimintaa.

Saiffalla voi opiskella eri katutanssilajeja laajasti breikkauksesta dancehalliin Suomen huippujen ohjauksessa. Katutanssi tuo Saiffalle oppilaita ulkomailta asti, mutta tunnit voi aloittaa milloin vain ilman aiempaa kokemusta. Ikäjakauma oppilailla on neljävuotiaasta yli viisikymppisiin.

Lue lisää www.saiffa.fi

Osta liput

Katutanssi ja taide kulkevat käsi kädessä

Tanssi Vieköön haluaa nostaa tanssia ja kaikkea siihen liittyvää kulttuuria esiin. Katujen tanssi ja taide saa oman kokonaisuutensa festivaaleille. Katujen tanssissa  ja taiteessa rajat ovat häilyvät. Se on karnevaalisambaa, parkouria, katutanssia, graffititaidetta ja katumusiikkia sekä jotain niiden väliltä tai ulkopuolelta.

Kutsumme sinua miimikko, elävä patsas, tulennielijä, vesilasisoittaja tai karikatyyrimaalari! Ilmoita itsesi ja taitosi mukaan festivaalille!

tiina.aalto@messukeskus.com