Acrobatic rock’n’roll

Rock_250Rocking Flames Ry säväyttää huikeilla acrobatic rock’n’roll -esityksillä. Vuonna 2015 perustetun valkeakoskelaisen harraste- ja kilpatanssiseuran tavoite on edistää tanssillista liikuntaa ja muuta siihen liittyvää kansalaistoimintaa. Seura haluaa tarjota mahdollisuuden erilaisista lähtökohdista oleville henkilöille harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua tai liikuntaan liittyvää yhdistystoimintaa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Seuran sydäntä lähellä on erityisesti lasten liikuntaharrastuksen lisääminen. Päälajeja ovat mm. acrobatic rock’n’roll, jossa tanssiurheilun monipuolisuus tulee hyvin esille. Acrobatic rock’n’roll vaatii kuntoa, notkeutta, voimaa, räjähtävyyttä sekä tanssillisuutta. Rockia voi tanssia harrastusmielellä tai kilpailutasolla aina kansainvälisiin kisoihin asti. Rocking Flames -seurassa on tällä hetkellä kilpailevia tanssijoita n. 35. Tervetuloa ihastumaan acrobatic rock’n’roll -esitysten vauhdikkuuteen!

Koe Acrobatic Rock’n Rollin vauhtia ja huumaa tutustumistuntien, esityksien ja syventävien workshopien kautta!

Tutustumistunti

Perjantai, halli 3, loosi 3
18.00-18.30 Tutustumistunti, Laura Hell

Jacek & Anna workshop

4-kertaisen maailmanmestarit Jacek Tarczylo ja Anna Miadzieleci saapuvat Suomeen ensimmäistä kertaa luotsaamaan suomalaisia rokkiosaajia!
Lauantai klo 10.00-12.00 -> sisältyy pääsylipun hintaan, ennakkoilmoittautuminen 9.8. mennessä osoitteeseen tiina.aalto@messukeskus.com

Kenelle?
Acrobatic Rock’n Roll -lajin harrastajille, jotka haluavat kehittyä ja mahdollisesti kilpailevat tällä hetkellä tai suunnittelevat kilpailemista

 

Koe myös rock’n’rollin vauhdin huumaa Tanssi vieköön -festivaalien Best of the Best -showssa, jossa esiintyy rock’n’rollin maailmanmestaripari Jacek Tarczylo ja Anna Miadzieleci!

Osta liput

http://www.rockingflames.fi