Tanssifestivaali – elokuun parhaat bileet!

Tanssiopetusta tyylillä

Pääset tutustumaan eri tanssilajeihin kuten supersuosittuun twerkkaukseen tai commercialiin, jossa tanssitaan isojen musiikkivideoiden tyyliin.

Nuoret twerkkaa

Katutanssi-skabat

Huikeat katutanssi-battlet kestävät koko festivaalien ajan, kun katutanssin kuninkuus selviää breakdancessa, poppingissa sekä hip hopissa.

Nuoret karnevaalikadulla

Tankotanssi-studio

Monet ovat haaveilleet tankotanssin kokeilemisesta tai taitojen hiomista. Nyt se on mahdollista taitavien ohjaajien avulla.

Tanssifestivaali

Karnevaalikatu on ravintolakatu

Virvokkeita ja ruokaa nauttien voit ihailla erilaisia esityksiä. Karnevaalikadulta voit jatkaa Caribbean Partyihin.

Nuoret tanssimassa

Osallistu tanssiopetukseen

Uutuusfestivaaleilla – elokuun parhaissa bileissä – pääset kokeilemaan erilaisia tanssilajeja. Tanssi Vieköön –festivaaleilla on yli 60 tanssilajia, joista useimpia on mahdollista päästä kokeilemaan ilmaisille opetustunneille. Myös edistyneemmille tanssijoille löytyy haastetta, koska tanssiopettajina on lajin huippunimiä! Kuten amerikkalaisen Tanssi, jos osaat –kilpailun voittaja Benji Schwimmer. Lisäksi hän esittää yhdessä Nicolen kanssa voitetun US Open -kisan esityksen.

Pääset oppimaan twerkkausta sekä osallistumaan yhteisiin twerkkausbileisiin. Tanssifestivaali tarjoaa Commercialitanssia suosituimpien artistien tahtiin. Voit myös osallistua Rock’n’roll kilpatanssin alkeiskursseille tai kokeilla erilaista nykytanssia. Näiden lisäksi tanssikoulu Baila Baila opettaa suosittua salsaa, reggaetonia sekä muita latinalaisamerikkalaisia lajeja. Jos olet halunnut tietää, millaista svengaava Boogie Woogie on, tule testaamaan rajattomasti eri lajeja!

Täältä liput

Tanssifestivaali_nuori

Tanssifestivaali_tankotanssi

Katutanssi-battlet ja tankotanssi tutuksi

Katutanssia pääsee itse kokeilemaan sekä katsomaan katutanssi-battleja. Battleissa kilpaillaan 2vs2 sarjoissa breakdancea, poppingia sekä hip hoppia. Katutanssin visualisoinnista ja valoista vastaa Elektrik Alliance, joka ei jätä ketään kylmäksi! Mukana lisäksi katutanssin pioneeri Mr Wiggles.

Tanssifestivaali yllyttää kokeilemaan huippuohjaajien opettamana tankotanssia, kun alueelle on pystytetty Suomen suurin 25 paikkainen tankotanssistudio. Olit sitten vasta kokeilemassa ensimmäistä kertaa tai jo edistynyt harrastaja, löytää opettajat jokaiselle jotain uutta ja mielenkiintoista. Lauantai-iltana on huikea tankotanssikilpailu Pole Battle, jossa on useita eri luokkia vasta-alkajista huippuharrastajiin. Ilmoittaudu paikan päällä kilpailemaan itse tai tule vain ihailemaan toinen toistaan hienompia suorituksia. Paikalla on myös tankotanssin nelinkertainen maailmanmestari Oona Kivelä!

Kaikki tanssilajit

Karnevaalikadulla voit rentoutua

Karnevaalikatu on ravintoloita täynnä oleva katu, jossa voit nauttia virvokkeita sekä syödä. Karnevaalikadulla on esityksiä laidasta laitaan ja ne kulkevat 20 minuutin välein. Näet erinomaisesti kadun läpi kulkevat esitykset, kuten karnevaalisamban tai hip hop esitykset.

Karnevaalikadulta voit siirtyä Caribbean Partyihin, jotka ovat perjantaina sekä lauantaina hallissa 6 klo 21 – 02. Juhlissa Baila Bailan dj:t lupaavat antaa parastaan, mikä saa ihmiset tanssimaan ja hulluttelemaan. Tanssifestivaali on siis kaikkea tätä ja huikeita esityksiä!

Voit valita myös West Coast Swing –iltabileet, jossa oikea Westie DJ saa jokaisen menojalat vipattamaan! West Coast Swingissä tanssitaan popin ja r’n’b:n tahtiin yhdessä kaikkien kanssa tai pareittain. Voit tanssia tutun parin kanssa koko illan, mutta ei ole yhtään outoa hakea ketä vain tanssimaan!

Katso esitykset täältä

Nuoret paritanssi