Kehonhuoltoalue

(HALLI 6, NYKYTANSSIKORTTELI)
Kiristääkö? Kolottaako? Pitkä tanssipäivä edessä tai takana? Kehonhuolto on jokaiselle tärkeää. Kehonhuoltoalue on tarkoitettu kaikille, niin kilpailijoille, tanssijoille  kuin festivaalivieraillekin. Kehonhuoltoalue tarjoaa sinulle  oikeaoppisia keinoja kehonhuoltoon ammattilaisten opastuksella ja samalla pääset tutustumaan kehonhuollon nykypäiväisiin apuvälineisiin. Kehonhuoltoalue kutsuu sinut rullailemaan, venyttelemään, verryttelemään, lämmittelemään tai vain rentoutumaan!

Kehonhuoltoalueella mukana:


Pilates Ateljé Espoo tarjoaa innostavia oppimishetkiä kehonhallinnan ja hyvinvoinnin parissa kaikenikäisille ja -tasoisille liikunnan ystäville.

Ohjelmaa pisteellämme Tanssi Vieköön -tapahtumassa:

Perjantaina 17.00- 20.30
Lauantaina 11.00- 20.30

Erikoisuutenamme Training for Dancers, Training for Junior Dancers, Training for Feet -tunnit sekä uutuuslajit GYROKINESIS® ja GYROTONIC®. Molempien uutuuslajien keskeiset periaatteet löytyvät tanssista, uinnista, joogasta, taijista ja voimistelusta. Olemme ainut toimija Suomessa, jolla on ryhmätunteja GYROTONIC® lajista.
Kokeile myös tehokkaita Pilates Apparatus laitteita tai tule pilatesmatolle rentouttamaan kireät lihakset.
Tervetuloa voimaan hyvin!

 

Elämys hyvinvointipalvelut tarjoaa monimuotoisia hyvinvointipalveluita Nummelan keskustassa. Palveluihimme kuuluvat mm. erilaiset kehonhoidot, hieronnat, ravintoneuvonta, kauneudenhoito, kehonkoostumusmittaukset ja paljon muuta. Tiloissamme toimii myös elämyksellinen smoothie- ja välipalabaari. Elämyksenä teemme InBody-kehonkoostumusmittauksia ja pienenä rentoutumishetkenä käsikuorintoja sekä jalkahierontoja. Meiltä löydät myynnistä myös laadukkaita Kalaharin tuotteita, joilla teemme hoidot. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää InBody-kehonkoostumusmittauksesta >>