Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö

jukka-ja-sirpa_sivulleJukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö ovat varmasti Suomen kansainvälisesti menestynein tanssipari. Molempina päivinä tapahtumassa esiintyvien Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön kansainvälinen kilpailu-ura huipentui British Open to the World -tittelin voittoon neljästi vuosina 1997, 1998, 1999 ja 2001 Ammattilaisten Latinalaistansseissa.

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö ovat myös saavuttaneet alan tärkeimmät tunnustukset, kuten Pronce Mikasa of Japan Award, Isadora Duncan Dance Award, Carl Alan Award, le Classique de Dance Award ja Ballroom Federation Award of Outstanding Achievements in Dance.

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö ovat esiintyneet uransa aikana kiertueillaan maailman kaikilla mantereilla. Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö opettavat tanssijoita mm. Suomessa, Englannissa, Japanissa, Kiinassa, Venäjällä ja Sloveniassa. Tanssijat ympäri maailmaa saapuvat heidän opetukseensa Lontooseen, jossa he ovat asuneet 1990-luvun alusta.

Pari vetää Latin Basics with Jukka & Sirpa -tunnin lauantaina klo 18.30, hallin 6 opetuslattialla. Tunti on avoin kaikille eikä omaa paria tarvita, sillä tunnilla myös sooloillaan!

Tanssi Vieköön -festivaaleilla Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö esiintyvät:

perjantaina  Best of the Best -Show’ssa hallissa 1 klo 21
lauantaina  hallissa 7 klo 17.30

 

Osta liput