Boogie woogie

2

Iloinen boogie woogie

Boogie woogie eli toiselta nimeltään barrelhouse on etupäässä pianolla soitettava afroamerikkalaisen musiikin tyylilaji. Bluesista poiketen boogie woogie on ragtimen tapaan useimmiten iloluontoista musiikkia ja usein vielä ragtimeä selvästi vauhdikkaampaa.

Boogie woogie näyttää upealta. Tanssijat näyttävät leijailevan, liikkuminen on räjähtävää, mutta silti pehmeää ja sujuvaa. Boogie woogie on iloista ja humoristista, ja tanssikuviot monipuolisia ja kekseliäitä.

 

 

boogieBoogie woogie mukana Best of the Best -showssa

Best of the Best -show hallissa 1 perjantaina  klo 21.00 esittelee eri tanssilajien huippuja. Showssa mukana olevat Boogie woogien Suomen kärkiparit näyttävät, mistä lajissa on kyse.

Esityksessä nähdään  kolme suomalaista huippuparia: Juho Päivinen & Mari Munne, Tuomas Sillanpää & Reetta Koivuniemi sekä Masi Sauren & Anna Tyutyunyuk.

 

 

boogiewoogie

Boogie woogien parit menestyneet myös maailmalla

Juho Päivinen & Mari Munne tanssivat Boogie woogie -maajoukkueessa ja tulivat viime vuonna maailman cupin kokonaiskilpailuissa kuudenneksi. Tuomas Sillanpää & Reetta Koivuniemi voittivat viime vuonna PM-kultaa Tanskassa. Masi Sauren & Anna Tyutyunyuk nappasivat juuri  Suomen Tanssiurheiluliiton rock’n’swing-tanssien GP-kilpailuista hopeaa.

Boogie Woogie Best of the Best Showssa perjantaina klo 21.00 hallissa 1.

Osta liput